Topmenu

DKV Hospi Premium: de nieuwe meest uitgebreide dekking van DKV.

Zowat iedereen in België is aangesloten bij het ziekenfonds, maar volstaat dat nog? Dat valt te betwijfelen, gezien de recente ontwikkelingen in onze gezondheidszorg.

De aanvullende DKV verzekeringen zijn onmisbaar geworden om onze ziektekosten betaalbaar te houden. Vooral voor wie bij een hospitalisatie een éénpersoonskamer wil, want de kamer- en ereloonsupplementen duwen de prijs van een hospitalisatie flink de hoogte in.

DKV Hospi Premium is ons meest uitgebreide product en de perfecte keuze indien je steeds wilt herstellen in alle rust en comfort: verzekerden worden integraal terugbetaald bij hospitalisatie, ook in een éénpersoonskamer. Om je premie te verminderen, kan je bovendien opteren voor een jaarlijkse franchise van €175 of €350.

Troeven:

  • Vrije keuze van arts en ziekenhuis
  • Integrale terugbetaling (100%) van elke hospitalisatie in een éénpersoonskamer
  • Terugbetaling van medische kosten 30 dagen voor en 90 dagen na hospitalisatie
  • Terugbetaling van medische kosten van 30 zware ziektes buiten hospitalisatie
  • Rechtstreekse betaling aan het ziekenhuis via de Medi-Card®
  • Uitgebreide bijstand wereldwijd en repatriëring
  • Hogere basispremie, maar stabielere evolutie doorheen de tijd
  • Optionele, jaarlijkse franchise van €175 en €350 om je premie te verminderen

Wenst u meer informatie over deze hospitalisatieverzekering?

Segmentatiecriteria kunnen een rol spelen bij de acceptatie, de tarifering, en de omvang van uw dekking. Dat wil zeggen dat een verzekeraar aan de hand van deze criteria bepaalt onder welke voorwaarden hij u al dan niet een verzekering kan aanbieden, welke premie u betaalt, en welke zaken al dan niet verzekerd zijn. U doet er goed aan de segmentatiecriteria te overlopen alvorens een verzekering af te sluiten. Een verzekeringstussenpersoon kan u hier in bijstaan.

Indien u nog vragen hebt over onze hospitalisatieverzekering, of DKV Hospi Premium wil afsluiten, neem dan contact op met uw verzekeringsbemiddelaar