Topmenu

Slider

Over ons

Waar vader Bertrand Nyssen in 1995 het oorspronkelijke bank- en verzekeringskantoor oprichtte, staat vandaag een bloeiende zaak die geleid wordt door zijn zoon Brecht Nyssen. Dankzij de vriendelijke en correcte service van onze medewerkers is het kantoor door de jaren heen fors gegroeid. Kantoor Nyssen helpt zijn klanten steeds met een objectief advies.

Bij Kantoor Nyssen houden we het voor u eenvoudig, zowel op het gebied van aanbod als van prijs. Wij bieden professioneel bank- en verzekeringsadvies voor particulieren en zelfstandigen. Wij behartigen uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten. Van brandverzekeringen over familiale verzekeringen tot zelfs uitvaart- en schuldsaldoverzekeringen. Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het voor u beschermen. Een vlotte en snelle afhandeling bij schade van begin tot einde. Als totaalklant geniet u uiteraard nog van heel wat extra voordelen.

Onze voornaamste troef? Wij kennen onze klanten. Wij zijn geen anoniem kantoor waar klanten slechts nummers zijn. Zowel voor verzekeringen als financiële optimalisatie verzekeren wij 100% maatwerk.

Onze troeven:

  • Verbonden Agent Beobank
  • Niet-gebonden verzekeringsagent
  • Alle verzekeringen
  • 100% maatwerk aan een correcte prijs
  • Persoonlijke dienstverlening voor particulieren en bedrijven

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.